Cunitenques i cunitencs. Ja heu endevinat de part de qui us parlem? Us donarem una pista més: són tres, però són tan ràpids i treballadors com si fossin 1000! Us enviem un nou missatge, de part dels nostres caps:

“Les llums de colors als carrers i a les vostres cases anuncien que comencen les festes de Nadal! Aquest any, les festes seran una mica estranyes! No podrem celebrar-les amb els amics i la família. Enguany no podem jugar al Parc de Nadal ni  veure com una riuada de persones corren la Sant Silvestre. Tampoc podreu gaudir del Pessebre vivent de la plaça del Casal ni esperar junts l’arribada de ses majestats els Reis d’Orient a l’Ajuntament. Això sí que ens sap greu!!!”

Va, no dissimulem més: som els patges i patgesses de Ses majestats els reis d’Orient i us parlem de part seva!  Enguany, no us podem recollir nosaltres les vostres cartes, però podeu anar,  en grups petits, és clar,  al Bosquet Màgic del Casal Municipal! 
Allí tenim una bústia reial que ens enviarà les vostres cartes màgicament. I tenim una altra bústia a la plaça Santiago Rusiñol!

Que tingueu molt bones festes i que tots els vostres desitjos es facin realitat!