“Apreciats Ses Majestats els Reis d’Orient:

Ja ha passat un any de la vostra entranyable visita. Qui ens ho havia de dir, quan esperàvem amb tota la il·lusió l’arribada de 2020, que seria un any tan difícil per tothom?
No comptàvem amb aquest maleït virus que ho ha posat tot del revés.

Com a alcaldessa de Cunit, i en nom de tot l’ajuntament, aquest any em vull centrar, com sempre, en demanar-vos el millor per les famílies de Cunit. Si està a les vostres mans, ajudeu-nos! L’ajuntament està al costat dels veïns i veïnes que ens necessiten des de l’inici de la pandèmia i dels confinaments, amb especial cura als col·lectius vulnerables i als sectors més perjudicats per la crisi econòmica que tot plegat ha causat.

Salut per tothom! Desitjo que les famílies de Cunit deixin de patir; vull que els nostres nens i nenes continuin anant a l’escola amb la mateixa alegria. Ens estan donant una lliçó exemplar.

Els infants de Cunit, i també els grans us esperàvem, aquest any. No sabíem molt bé com, però jo estava convençuda que vindríeu i que ompliríeu de regals i d’esperança totes les llars de Cunit.

Fa pocs dies, un nen de 8 anys em va dir: «Alcaldessa, he demanat als Reis que Cunit torni a estar content. Que el meu poble torni a tenir festes i puguem sortir a les cercaviles i al Carnaval!». Aquest nen sabia que aquest any no serà possible, encara, però per ell, i per tots els ciutadans i ciutadanes de Cunit, us demano, SSMM que recuperem aviat l’alegria de juntar-nos.

Ses Majestats, necessitem que la vacuna contra la Covid-19 arribi aviat i que amb ella guanyem!

Aquest any la clau de totes les llars no us la puc donar en mà, però sé que amb la vostra màgia la podeu recollir.

Sort per aquesta nit, mireu bé la vostra llista i no us deixeu cap casa!

I un any més, gràcies per tornar a Cunit.”

Dolors Carreras
L’alcaldessa