“Infants de Cunit, som els patges i patgesses del Ses Majestats, els Reis d’Orient. Sabem que aquest any ha sigut molt difícil per vosaltres i us volem donar les gràcies per haver-vos portat tan bé! Heu fet cas als grans, heu mantingut la distància, us heu rentat ben sovint les mans i heu portat sempre la mascareta! Us ho volem recompensar, però encara us hem de demanar un últim esforç!

Com ja sabeu, no és prudent que ens ajuntem massa persones en un mateix lloc. Per això, ses majestats els reis d’orient pensen que el millor és que el proper 5 de gener no fem cavalcades! Farem un passeig segur!

I com serà? Serà en el nou Bus de Cunit! El Bus anirà per tot el poble, seguint l’itinerari que fa el vostre autobús. Esteu ben alerta que segur que passem a prop de casa vostra. Si sortiu a la porta, al balcó o a la finestra us podrem saludar!

 Però no, sobretot, mantingueu la distància i no us tregueu la mascareta!

Esperem que aviat pugueu tornar a jugar com abans a l’escola, pugueu a abraçar com cal als amics i a la família. I també esperem que puguem celebrar les properes festes com sempre hem fet i ens vingueu a rebre als carrers de Cunit, el dia 5 de gener de l’any 2022!”