Nens i nenes de Cunit, som els Patges dels Reis Mags Melcior, Gaspar i Baltasar. Hem estat molt atents a com han anat les coses aquest any 2020 a Cunit.

Volem compartir amb vosaltres la carta que hem fet arribar a SSMM:

Ses Majestats, recorden aquell poblet de costa, on cada any tantes famílies i infants ens reben amb gran alegria? Sí, Cunit! Doncs us hem d’explicar una cosa:

Quan en vam marxar, el 6 de gener d’aquest any, el municipi va celebrar la seva Festa Major d’Hivern i el seu bonic Carnaval, amb la mateixa il·lusió de cada any. Tot anava bé i s’apropava el bon temps, però aleshores va arribar a Catalunya el malvat virus Covid19! Durant molt de temps, els nens i nenes de Cunit no van poder anar a l’escola, ni jugar amb els amics i amigues ni veure a la familia. I a l’estiu tampoc van poder celebrar la Festa Major ni moltes altres coses… però els cunitencs i cunitenques ho van entendre i van seguir portant la mascareta, rentant-se les mans molt sovint i mantenint la distància de 2 metres, per estar segurs de no contagiar-se!

Al mes de setembre, la canalla de Cunit va poder tornar a les escoles! Els i les mestres van fer tot el possible perquè fos igual de divertit aprendre, tot i que també havien de portar la mascareta i treballar en taules separades. Però els nens i nenes no van deixar de complir perfectament les normes.

Han passat les setmanes i ja estem ben a prop de les Festes de Nadal, tan esperades per nens i nenes i les famílies senceres de Cunit!

Ses Majestats, l’ajuntament de Cunit vol que la màgia del Nadal arribi a cada casa i a cada racó! Sabem que posarà ben bonic el poble, amb un arbre gegant a la plaça de la Vila i el Tió de Cunit al seu costat. I als carrers hi haurà molts llums perquè ningú estigui trist! Instal·laran bústies perquè els veïns i veïnes puguin deixar les cartes per a vostès i escriure desitjos per un 2021 ben bonic.

I, a més, es podrà visitar una reproducció del poble de Betlem, a la plaça del Casal, i endinsar-se en un Bosc màgic i solidari, on es podran deixar productes nadalencs per les famílies que no ho estan passat bé.

Reis Mags, un poble responsable i solidari com Cunit es mereix gaudir d’aquest Nadal especial. Per això hem de posar-nos a treballar de valent!

L’equip de patges de SSMM Reis d’Orient”

 

Com veieu, ses majestats els Reis Mags estan assabentats de tot i ja preparen el seu viatge més especial! Famílies de Cunit, tot i que la pandèmia els ha obligat a fer uns plans diferents per arribar al nostre poble, la visita de SSMM el proper 5 de gener serà també especial!

Però no podem avançar res, ara per ara! Només els Reis saben el seu secret, tan màgic com ells. Si el voleu saber, estigueu ben atents! El podreu descobrir de mica en mica…

SSMM els Reis d’Orient volen que sapigueu que vindran a les vostres cases: no se’n deixaran cap ni una! Això sí, enguany vindran amb mascareta, mantenint la distància entre ells de 2 metres i amb una bona garrafa de gel hidroalcohòlic i molt de sabó per rentar-se les mans sovint. Vosaltres seguiu mantenint l’alegria, que la màgia la posen ells.

Espereu-los amb la mateixa il·lusió de sempre!

L’ajuntament de Cunit està en contacte amb nosaltres, els Patges Reials, que som els encarregats d’explicar-vos mica en mica com els Reis d’Orient estan preparant el viatge fins a Cunit aquest any.

Descobrim junts quin és el secret que ens guarden Els Reis d’Orient??