Nens i nenes de Cunit, som els Patges dels Reis Mags Melcior, Gaspar i Baltasar. Hem estat molt atents a com han anat les coses aquest any 2020 a Cunit.

Volem compartir amb vosaltres la carta que hem fet arribar a SSMM:

Ses Majestats, recorden aquell poblet de costa, on cada any tantes famílies i infants ens reben amb gran alegria? Sí, Cunit! Doncs us hem d’explicar una cosa:

Quan en vam marxar, el 6 de gener d’aquest any, el municipi va celebrar la seva Festa Major d’Hivern i el seu bonic Carnaval, amb la mateixa il·lusió de cada any. Tot anava bé i s’apropava el bon temps, però aleshores va arribar a Catalunya el malvat virus Covid19! Durant molt de temps, els nens i nenes de Cunit no van poder anar a l’escola, ni jugar amb els amics i amigues ni veure a la familia. I a l’estiu tampoc van poder celebrar la Festa Major ni moltes altres coses… però els cunitencs i cunitenques ho van entendre i van seguir portant la mascareta, rentant-se les mans molt sovint i mantenint la distància de 2 metres, per estar segurs de no contagiar-se!

Al mes de setembre, la canalla de Cunit va poder tornar a les escoles! Els i les mestres van fer tot el possible perquè fos igual de divertit aprendre, tot i que també havien de portar la mascareta i treballar en taules separades. Però els nens i nenes no van deixar de complir perfectament les normes.

Han passat les setmanes i ja estem ben a prop de les Festes de Nadal, tan esperades per nens i nenes i les famílies senceres de Cunit!

Ses Majestats, l’ajuntament de Cunit vol que la màgia del Nadal arribi a cada casa i a cada racó! Sabem que posarà ben bonic el poble, amb un arbre gegant a la plaça de la Vila i el Tió de Cunit al seu costat. I als carrers hi haurà molts llums perquè ningú estigui trist! Instal·laran bústies perquè els veïns i veïnes puguin deixar les cartes per a vostès i escriure desitjos per un 2021 ben bonic.

I, a més, es podrà visitar una reproducció del poble de Betlem, a la plaça del Casal, i endinsar-se en un Bosc màgic i solidari, on es podran deixar productes nadalencs per les famílies que no ho estan passat bé.

Reis Mags, un poble responsable i solidari com Cunit es mereix gaudir d’aquest Nadal especial. Per això hem de posar-nos a treballar de valent!

L’equip de patges de SSMM Reis d’Orient”